Akvaarion valaistus

Akvaariovalaisimet osta hyvään hintaan akvaristikaupassa Zoobio.fi - HUIPPUMERKKEJÄ Valaisimet akvaariolle Hoito- ja kasvatustuotteet akvaarion meri- ja järvikaloille.

Löydä valikoimamme Akvaariovalaisimet

Huippumerkit ja -valmistajat Valaisimet akvaariolle

Paras myyntituotteemme Valaistus

* Hinta sis. ALV Toimitus

Valaisimet akvaariolle  osta edullisesti verkossa!

Valaistus Onlineshop

Akvaarion valaistus olisi valittava ottaen huomioon kaikki kalojen, selkärangattomien ja vesikasvien tarpeet. Kun valo on asennettu oikein, se korostaa vedenalaisen maailman ja sen asukkaiden kauneutta.

 

Erilaiset akvaariovalaistukset

 

Käytämme usein akvaarion valaistukseen luminoivia (T5 ja T8) ja LED-lamppuja.

 

Luminoivat lamput ovat matalapaineisia purkauslampuja jotka sisältävät elohopeahöyryä ja jalokaasua. Tällaisten lamppujen sisäseinämät käsitellään erityisellä aineella nimeltä fosfori. Se imee ultraviolettisäteilyn ja luovuttaa näkyvää valoa.

 

Tällaisten valaisimien luoma valaistus on hyvin lähellä päivänvaloa. Sen avulla voit mallintaa akvaariokasveille ja -kaloille luonnollisen ympäristön. Luminoivan lampun teho vaihtelee välillä 8-58 V ja värilämpötila on välillä 2800-20000 K.

 

Toinen vaihtoehto akvaariovalaistukseksi ovat LED-lamput. Niitä on alettu valmistaa vasta hiljattain akvaariokäyttöön, mutta ovat jo suosittuja. Niiden teho vaihtelee välillä 1-3 V. Niiden värilämpötila voi olla välillä 2500-20000 K.

 

On myös valoja, jotka on tehty erityisesti nano-akvaarioille. Niiden erikoisuutena on pieni koko.

 

Akvaarion valaistusta tarkasteltaessa, se on syytä kiinnittää huomiota heijastimiin. Ne lisäävät veden läpäisemän valon määrä.

Toisin sanoen, tällaisien laitteiden avulla voit parantaa valaistusta ilman valaisimien määrän kasvattamista.

 

Miten valita oikeanlainen akvaariovalaistus

 

Valon voimakkuus riippuu akvaarion koosta ja sen asukkaiden tarpeista. Tärkein sääntö on: mitä suurempi akvaario, sitä enemmän valoa se tarvitsee. Jos voimakkaimmasta lampusta ei tule tarpeeksi valoa, voidaan ongelma ratkaista asentamalla useita valaisimia. Tästä näkökulmasta harkiten pitkät ja leveät akvaariot ovat varsin käytännöllisiä. Niiden muoto sallii tarvittavan valaisin määrän asentamisen niiden yläpuolelle.

 

Voit selvittää, oletko valinnut oikeanlaisen akvaariovalaistuksen, katsomalla vesikasveja. Jos ne eivät saa tarpeeksi valoa, niiden lehdet muuttuvat keltaisiksi tai vaaleanvihreiksi. Joidenkin kasvien lehdet voivat kasvaa liian pieninä. Samalla varren pituus silmujen välillä kasvaa. Mitä lähempänä lamppu on, sitä suurempia ovat lehdet ja sitä lyhyempi on niiden välinen etäisyys.

 

Miten voimme auttaa sinua?

 

Jos haluat ostaa tarvikkeet akvaarion valaistukseen ja tehdä hyvät kaupat, mene "PetsExpert" verkkokauppaan. Täältä löydät valaisimet ja heijastimet parhailta valmistajilta. Meidän avullamme voit luoda akvaarioon optimaalisen valaistuksen ilman liiallisia kuluja.

 

Oikeanlainen keinovalon mahdollistaa sen, että voit nauttia pienen akvaariosi luonnollisesta kauneudesta. Varmistaaksesi omien vesikasviesi ja kalojesi suotuisan elinympäristön, tilaa valaistuslaitteet nyt.

Seuraa Zoobio
 • Lemmikkieläintuotteet Zoobio Online Shop Twitterissä
 • Valaisimet akvaariolle   Zoobio Online Shop bei Google+issa
 • Akvaarion valaistus Onlineshop Facebookissa

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Asiantuntevaa tukea
Noin Zoobio
Suojattu ostos
 • Nopea toimitus
 • Asiakassuoja
 • Tietosuoja
 • Suojattu maksu SSL-salauksella
 • Parhaat hinnat
Turvallinen maksu
 • Osta Akvaariovalaisimet  VISAlla nopeasti, turvallisesti ja kätevästi
 • Maksa Akvaarion valaistus nyt Paypalilla
Nopea toimitus
 • Turvallinen toimitus nettikaupastamme tilaamillesi Akvaarion valaistus.
 • Toimitamme Akvaarion valaistus myös DHL Packstationen