Lemmikkitarvikkeet Herrmann's

Herrmann's

Herrmann's -lemmikkituotevalmistaja esittelee itsensä. Löydät lisää merkistä Herrmann's ja sen lemmikkituotteista täältä. Zoobio tarjoaa sinulle loistohinnat kaikista valmistajan Herrmann's tuotteista.

Kuinka suosittuja Herrmann's tuotteet ovat? Lue tuoreimmat Herrmann's asiakasarvostelut.

Jaa kokemuksesi Herrmann's tuotteista. Jakamalla kokemuksesi voit auttaa Zoobion muita asiakkaita tuotteiden valinnassa

0
0
0
0
0

Herrmann's Lemmikinkauppa

* Hinta sis. ALV * Toimitusehdot
Tuotteet Herrmann's huippulaatua

Tietoa lemmikkitarvikevalmistajasta Herrmann's

Herrmann GmbH perustettiin vuonna 2006. Se oli yksi ensimmäisistä yrityksistä Saksassa, joka alkoi valmistamaan orgaanista lemmikkiruokaa. Sen tehdas sijaitsee lähellä Münchenia. Herrmann’s-tuotteet ovat erityisen korkealaatuisia ja ne soveltuvat myös herkkävatsaisille eläimille.

Herrmann’s-tuotteet

Yritys valmistaa moneen ryhmään kuuluvia koiranruokia:

 • Pennuille. Ruoat ovat valmistettu ottaen huomioon koirien eri energiantarpeet niiden elämänsä alkuvaiheilla ja niillä on täten tiettyjä vaatimuksia. Huolella valikoitujen ainesosien ansiosta Herrmann-tuotteilla on positiivinen vaikutus eläimen terveyteen ja kehitykseen.
 • Täysikasvuisille koirille. Näissä ruoissa on laadukkaan proteiinin lähteitä: kanaa, nautaa ja kalkkunaa.
 • Dieettiruoka. Tähän kategoriaan kuuluvat ruoat ovat valmistettu erityisesti eläimille, jotka vaativat erityisruokavalion terveysongelmiensa vuoksi. Nämä ruoat soveltuvat myös vanhoille koirille.
 • Ylipainoisille ja vegetaristeille tarkoitetut tuotteet. Herrmann tarjoaa tuotteita, joissa on todella vähän rasvaa, mutta runsaasti kuitua, joka auttaa sinua hallitsemaan lemmikkisi painoa ja täten ylläpitämään sen terveyttä. Vegeruoat ovat valmistettu käyttäen lupiinia niiden pääproteiininlähteenään. Tuote soveltuu ruoansulatushäiriöistä kärsiville eläimille. Sekoittamalla sitä Herrmann:in täyslihaan, saat koostettua lemmikillesi täysivaltaisen ja herkullisen ruokavalion.

Kissanruoan valmistuksessa yritys ottaa huomioon sen seikan, että nämä eläimet ovat, toisin kuin koirat, täysin lihansyöjiä.Yritys valmistaa universaaleja tuotteita, esimerkiksi sellaisia, jotka soveltuvat sekä kissoille että koirille.

Kategoriassa on täyslihaa luonnollisilla mehuilla, orgaanisia vihanneksia ja hiutaleita.

Herrmann’s tarjoaa myös tarvikkeita. Voit ostaa luotettavan talutushihnan tai kannen, jonka avulla ruokapurkki jämineen on helppo säilöä.

Herrmann’s-tuotteiden hyödyt

Yritys käyttää ruoan valmistuksessa vain laadukkaita, saksalaisia raaka-aineita. Sen ansiosta me saamme tarjota lemmikeillemme herkullisia ruokia, joilla on korkea ravintoarvo. Löydät tuotteita, jotka soveltuvat lemmikkisi iälle ja fyysiselle tilalle.

Herrmann’s on perheyritys, jonka perustana on rakkaus lemmikkejä kohtaan. Sen tarkoituksena on tarjota eläimille parasta ja sen takia kaikissa valmistusvaiheissa noudatetaankin tarkkaa laadunvalvontaa. Lopputuote on loisteliaan hyödykästä.

Osta Herrmann’s-tuotteita netistä

Zoobio-verkkokaupasta voit tilata yrityksen tuotteita vain muutamalla klikkauksella. Jotta se olisi mahdollisimman helppoa, olemme luoneet käyttäjäystävällisen verkkosivun, helpon navigoinnin, yksityiskohtaiset tuotekuvaukset sekä helpon tilauslomakkeen. Kaikki nämä asiat tekevät valinnasta helpompaa ja säästävät aikaasi.

Edulliset hintamme mahdollistavat sinun säästävän paljon rahaa. Ota huomioon, että voit maksaa ostoksesi monella eri maksuvaihtoehdolla. Sinä valitset, mikä niistä on paras sinulle.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme. He auttavat sinua valitsemaan Herrmann’s-tuotteita, tekemään tilauksen ja järjestävät sinulle mahdollisimman nopean toimituksen.

Valitse lemmikillesi täysivaltainen ruokavalio ja itsellesi hyvät tilausehdot. Tilaa Herrmann’s-tuotteita Zoobio-verkkokaupasta nyt.

Seuraa Zoobio
 • Facebookissa
 • Facebookissa

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Asiantuntevaa tukea
Noin Zoobio
Suojattu ostos
 • Nopea toimitus
 • Asiakassuoja
 • Tietosuoja
 • Suojattu maksu SSL-salauksella
 • Parhaat hinnat
Turvallinen maksu
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal