Terraarion hoitotuotteet

Terraarion hoitotuotteet eksoottisille matelijoille - lemmikkikauppa Zoobio tarjoaa sinulle ainoastaan tarkasti valittuja ja laadukkaita merkkituotteita. Meiltä voit ostaa Terraarion hoitotuotteet kaltaiset tuotteet edullisimpaan hintaan.

Huippumerkit ja -valmistajat Terraarion hoitotuotteet

Paras myyntituotteemme Terraarion hoitotuotteet

Katso kaikki

* Hinta sis. ALV Toimitus

Terraarion hoitotuotteet osta edullisesti verkossa!

Terraarion hoitotuotteet Onlineshop

Terraarion puhtaanapito ja desinfiointi

Asukkaiden hoitamisen lisäksi myös terraarion puhtaanapito ja desinfiointi on tärkeää. Koiranomistajat usein käyttävät vain harjaa ja punkkisprayta ja terraarion ylläpitämiseenkin on olemassa monia tuotteita, jotka ovat edullisia ja saatavilla Zoobion terraariokaupasta verkosta. Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti erilaisten terraarioiden puhdistamiseen, jotta ne ovat mahdollisimman turvallisia eläimille. Sinun tulee silti varmistaa, että desinfioidessa terraariota lemmikit ovat toisessa paikassa, esimerkiksi pienessä laatikossa.
 

Tilaa puhtaanapito- ja desinfiointituotteet Zoobiolta

Puhtaanapitoa ja desinfiointia ei tule jättää tekemättä missään tapauksessa. Tämä sisältää eläinten jätösten ja ylijääneiden ruokien lisäksi muutakin. Näiden lisäksi on paljon muutakin. Tarjoamme tarvittavat desinfiointisprayt, joita voidaan käyttää terraarioon tai laitteiston ja sisustuksen desinfiointiin. Erityiset lapiot jätöksien siivoamiseen, lasinpuhdistajat lasiterraariolle, bakteereja tuhoavat aineet ja tarra-ansat karkaaville ruokaeläimille saat tilattua helposti verkosta. Tämän lisäksi saatavilla on myös täydellisiä siivoussettejä. Zoobiolta saatavilla oikeanlaisilla tarvikkeilla saat pidettyä terraariosi siistinä ja matelijasi onnellisina.


 

 

Hiekka ja pehmusteet terraarioosi

Oikeanlainen alusta on tärkeää sisustettaessa terraariota. Tämä on tärkeää lemmikkiesi terveydelle ja hyvinvoinnille. Ennen kuin valitset tuotteen ”hiekka ja pehmusteet” -kategoriasta, tulee sinun ottaa selvää mikä on lemmikillesi parasta ja millaiselta sen luonnollinen elinympäristö näyttää. Tässä ulkonäkö ei ole kaikkein tärkeintä, vaan pikemminkin lemmikkisi tarpeet. Zoobion laajan alustavalikoiman ansiosta löydät helposti sopivan tuotteen hiekka- ja pehmustetarpeisiisi.

 

Zoobion maa-aineet

Koska jokaisella eläimellä on erilaiset vaatimukset maa-aineeltaan, Zoobion valikoima tarjoaa paljon erilaisia tuotteita. On esimerkiksi matelijoita, jotka tarvitsevat hiekkaisen pohjan ja lemmikkejä jotka tykkäävät enemmän sorasta. Tämän lisäksi terraarioon on saatavilla humusta ja puulastuja eri paksuisina. Lisäksi on olemassa yksittäisiä matelijalajeja, joilla on erityset vaatimukset. Esimerkiksi jotkut käärmeet tykkäävät hiekkapohjasta, kun taas toiset pitävät enemmän sammaleesta. Oikeanlaisen maa-aineksen lisäksi ilmankosteus tulee ottaa huomioon, koska ilmasto on tärkeä osatekijä hiekan tai pehmusteiden valinnassa terraarioon.

Seuraa Zoobio
 • Lemmikkieläintuotteet Zoobio Online Shop Twitterissä
 • Terraarion hoitotuotteet Zoobio Online Shop bei Google+issa
 • Terraarion hoitotuotteet Onlineshop Facebookissa

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Asiantuntevaa tukea
Noin Zoobio
Suojattu ostos
 • Nopea toimitus
 • Asiakassuoja
 • Tietosuoja
 • Suojattu maksu SSL-salauksella
 • Parhaat hinnat
Turvallinen maksu
 • Osta Terraarion hoitotuotteet VISAlla nopeasti, turvallisesti ja kätevästi
 • Maksa Terraarion hoitotuotteet nyt Paypalilla
Nopea toimitus
 • Turvallinen toimitus nettikaupastamme tilaamillesi Terraarion hoitotuotteet.
 • Toimitamme Terraarion hoitotuotteet myös DHL Packstationen